Najnovšie recenzie zo sekcie Kuchynské váhy
- Dobre vazi
- V pohode vyzera
Na bezne pouzitie v pomere cena/vykon je idealna.
Splna moje poziadavky, tovar je kvalitny a tomu aj zodpovedajuca cena
- Dobíjanie cez USB, čo značne šetrí peniaze oproti iným váham, ktoré vyžadujú väčšinou baterky 2032
- jasný displej
- Dlhoročná skúsenosť s týmto výrobkom a som veľmi spokojná, presné váženie a jednoduchá obsluha
- Váha do 5kg
- VáHA DO 5KG
- Jednoduché pouzivanie
- Veselý vzhľad
- Nožičky sa môžu odlepiť a stratiť
- slabší pri dennom svetle zle čitateľný display
- váha nejde spárovať s mobilným telefónom
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Doporučujeme povolit pro danou aplikaci polohové služby ,neboť pokud nejsou povoleny telefon se k váze nepřipojí. K váze se připojuje pouze jeden mobilní telefon. Souběžné použití na dva telefony není technicky možné. S pozdravem Sencor Care.
Spokojnosť
kompaktna, presna.
- Ok
- Pekná, skladná, funkcna
- Uvidíme kolko vydrží, ale zatial to vyzerá na výborný pomer cena/výkon
Mohla byť trošku väčšia
- kvalitný materiál, pekný vzhlad, dobrá cena
Váži presne , už takúto používame doma veľmi dlho
účelné
- konečne presná a jednoduchá váha.Pracuje sa mi s ňou výborne.Ďakujem a doporučujem
som nadmieru spokojná,je presná,jednoduchá manipulácia môžem len odporučiť.
- dizajn a kvalita za dobrú cenu
- dizajn
- rýchlosť váženia
- presnosť váženia
- nabijateľná
- prijateľná cena za kvalitu
Asi najlepšia presná váha v danej cenovej kategórii. Váži presne, rýchlo, má skvelý jednoduchý dizajn a vychytané používateľské drobnosti. Kúsok mi vadili zvukové efekty (silné pípanie) ale dá sa jednoducho vypnúť teda aj toto je ideálne vyriešené. Super produkt.
Malé, šikovné pre moju potrebu. A hlavne nevypína sa sama po pár sekundách ako elektronické :)
- Zatiaľ váži a hlavne sa dá vypnúť, takže keď ju budem potrebovať za mesiac,dúfam že bude vážiť a nebuď musieť zháňať baterku.
- Je malá , praktická.
Zatiaľ žiadne.
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »